God natt & dröm sött :*

Ska nog gå och lägga mig nu :P va inne på FB lite men chillar inte längre... Imorn fyller min pappa år satt jag kanske inte kan träffas med min kompis :( hoppas vi kan göra nått på fredag :) och så har jag läst ut min bok och jag är fett arg att jag gjorde det den var såååååå bra men ja ja!
Lev livet och have fun! :*


So true...





Full bokad imorn...

Först har jag konståkning i 2 och en halv timme sen ska jag ´va med en kompis och sen har jag träning igen på kvällen i en och en halv timme :P ORKAR INTE!! hahahah ;) Just nu sitter jag och läser ( Jag vet, bokmal och nörd...) och håller typ på att dö lite! vi skulle låna en film, emn det blir typ inte av satt jag ska väl spela C.O.D eller nått sen :D
//Melle


Min och Melanies berättelse! Del 1/---

jag har skrivit allt hitils men melle har kommenterat det jag har skrivit och så, melle ska skriva, hon har inte hunnit skriva nåt än!
here it comes, i hope u enjoy it! :
”Knivar… Dom kan man döda väldigt lätt med, om man bara har den rätta tekniken”. Jag kollade lätt på min kniv och tog sedan upp den. Sen kollade jag på killen som satt bunden i stolen med silver tejp för munnen. Man hörde ett svagt ljud från hans mun som sa:
”släpp mig” och lite då och då hörde man ”snä…lla”. Stackaren, han tror att jag faktiskt ska tycka synd om honom och sedan släppa honom och sen är allting bra. Ha! folk är bra dumma ibland, jag känner dem, bättre än vad de tror och jag vet vad som händer, om man släpper dem. Det första dom gör är att springa tillbaka till sin familj och säger vad som hänt, och då går någon till polisen och berättar vad som har hänt. Även om jag bad killen att inte göra det. Men då får jag sitta i fängelset i tio år, även om det är lätt att rymma. Nej glöm det, det hände en gång och aldrig mer. Och man ska ALDRIG be om att inte gå till polisen, det är bara korkat.  Men nu har jag lärt mig, jag har dödat över 50 personer och jag har fortfarande inte åkt fast. Jag började leka lite med kniven o sedan siktade jag mot honom och han började skrika som om jag redan hade skurit honom i armen.

Slut
Mer kommer när 6 stycken har kommenterat, så kommentera nu! :D

Hemma och glad!!


Jag är fett glad! Vet inte varför!! Det är typ sommar ute och kom precis hem från Nati slaggade där och när vi var på väg hem såg vi en massa poliser ganska nära mitt kvarter :O creeeeeepy! De höll typ på att sätta nån gangster-kille i en bil! I alla fall så tror jag jag såg ett bi precis, läskigt, men ett vår tecken!
// Melle


jaha, ska dom ta godiset oxå?!?!?!?

asså, nu tar dom vårat godis!!!! farmor står o bjuder dom på godis!! mitt godis!!!! nej jag drev de e  ok! :D :love:
men jaja!
muuuuums, men jag förebra choklad!! men jag har tyvär redan ätit upp all choklad... :( men de finns ju annat godis! :D
puss på er! //Sol

Godmorgon! främmande tar mina valpar! :O

hej, jag o min kusin vince har varit ute och spelat lite fotboll, men han blev sur för att jag sköt bollen längre än vad han gjorde... så han gick in och då gick jag oxå in. och när ja kom in så märkte jag att vi hade främmande, dom var o kollade på valparna, dom har redan köpt en valp, men dom hade bara sett den på bild, så dom kom hit för att kolla på den, det är en kille som är typ 13, och en som är typ 18-19 och en 4-5 åring, han fyller 5 i december tydligen, lite random att jag vet det här men, dom typ snackade med farmor och jag hörde, men nu står dom och gullar med valparna och vince fyller 5 närsta månad så han leker med France, France är killen som fyller 5 i december och dom ska döpa deras valp till semla! suuuuuper gulligt!! :*
här är valparna när dom busar med vince!!! :love: de e ju bara föööör söööött!! man vill bara krama om dom!
// Sol

middag nu!

tjänärä, jag äter macka jjust nu o de e min middag, jag har skypeat med Markus o jag saknar honom som faaan! men på söndag ska jag o min mamma gå på bio o se den nya hammilton filmen! ska bli kul o sen ska vi äte suschi och kanske shoppa lite! de ääääägggggeeeerrrrr! :D :* o mamma ska köpa mitt Nintendo DSi med spel för 1000kr och sedan ge det till min lilla syster i födelsedags present! :D men jag får bara 500kr för att Emilia ska ha hälften för att jag e skylldig henne de!... vi va inne i stan o handlade men jag har inga pengar så jag lånade av henne ^^ BTW Emilia är min styv syster! men jag ska dra
bye bye skummbananer puss puss //Sol

valparna!

det finns en grå i den ena kullen restan av alla valparna är svarta o alla är svarta i den andre kullen!
där är sooki (den enda gråa) och maja (den svarta) dom e från två olika kullar! :love:
//Sol Puss på er :love: :* :* :*

gårdagens köp:

jag har inte börjat läsa den än!

Egoboost!

världens bästa farmor elr vad?
jag fick Egoboost av farmor idag!! den är skriven av självaste blondin bella! (Isabella Löwengrip)
fast boken är inte ny, den är gammal! alla visste ju redan att den fanns! :D
//Sol

Me & Nati :Love:


hihihihhihi!!! xD

jobbiga saker!...
jag tog fisken! *you know why*
hihihi, perversa killar....
skaka på huvudet!
jag delade! :)
dra ögonen som en kines!
gör samma sak igen!
// Sol!! :love: puss

VÅR!!!

Sitter i mitt rum med Nati the one och fick panik! Vi saqtt och snackade och helt random så börjar vi snacka om Matte provet O_o och jag kom på en uppgifft som jga inte klarade på provet jag ba Fuck fuck fuck! Så jag mailade vår matte lärare och begärde att få rätt HAHAHAHAHHA XD Forever alone together, we know... ;) 
Okej det hade inget med rubriken att göra satt här är en bild som jag tog förra veckan:

 

// Melle

hihihihhihi!!! xD



// Sol

Länkbyte!!!



Klicka på bilden för att komma till den här grymma tjejens blogg!!!!

// Melle och Solan

:D


//Melle


Uppe och som jag trodde är jag en zombie...


Rubrikern säger allt! Jag ville ställa mig upp, men min kropp ville tydligen inte... -.- Tränade kempo (kompsport) igår och jag har blåmärkaen över allt. Satt ett tips om nån av er går på kampsport: Om killen ni slås mot är 2x större än er, lyssna noga på hur man ska parera...
//Melle


Solan!!

Här kommer en bild på solis som jag tog och redigerade (stavning) lite :D

Före


Efter:


//Melle

Bra låtar :D :D









tjenaärä!

sitter i soffan hos farmor och har precis fotat dom små valparna, men tyvär har min farmor ganska segt internet så jag kan inte ladda upp bilderna just nu! men jag lovar att ni ska få kolla på dom! jag sitter o kollar på "par i kungar" på disney XD typ! asså egentligen är det min kusse som kollar inte jag! snart ska vi åka iväg o köpa godis... typ... och mat oxå! sen ska vi käka pizza!! :)
puss på er :* // Sol
vem är snygg, joo jaag!! nej jag skoja! men jag gillar faktiskt bilden, jag tog den med min underbara bästis Ida Salo! :love:

Gårdagens köp

Här är allt jag köpte igår det gick på ca 1000 kr :O






Det var vad jag köpte igår :D //Melle

På mammas Jobb


Kommer inte jobba direkt, men har typ med mig as mycket saker att göra! Mamma jobbar i arninge satt vi ska äta Max till lunch och bara Chilla! Va i Täby igår och ska visa allt jag köpte när ajg kommer hem eller lite senare (har kameran med mig och the sladd, för att överföra bilder till datan). Snart ska vi väl fika och sen hittar jag säkert på nått skoj ;D 
//Melle 


This is me :P

Skriver det här på min iPod satt vissa skare kanske blir lite muppat...
Jag heter melanie och bor i Å-berga med min familj med mamma, pappa och brorsa. Hade en hund, men han dog i våras :'( jag går på konståkning, kampsport, dans och ibland enhjuling. Jag älskar att chilla med kompisar killar och tjejer! om man skulle fråga Solis att beskriva mig med ett ord skulle det säkert vara Random... Gillar att fota på fritiden och ni kommer säkert få se en massa bilder på lite allt möjligt :D just nu så sitter jag och tittar på TV med familjen och imorgon ska jag till mammas jobb, kommer bl super kul! Ha kul på vår blogg och enjoy life!!


första inlägget jaaoo!

tja, Sol här liksom, jag är stolt och gör premiär inlägget på denna blogg! jag kan ju passa på att berätta lite om mig själv!
Jag heter Sol Hanell och jag har en egen blogg solhanell.blogg.se, men den bloggen ska ni skita i! jag har en rätt så stor familj, jag går i Akers friskola tillsammans med melle! jag har en underbart snygg pojkvän, Markus Mikaelsson! jag går i 6:an men de förstår ni väll, med tanke på att jag e 99:a, jag har full raspekt för folk som inte kaxar mot mig, mina kompisar, min familj elr Markus. jag gillar inte när folk tar/snor saker från mig, de e typ de värsta jag vet, speciellt när de gäller min mobil elr datan elr så! jag och min mamma är inte som alla andra "normala" mor o dotter utan vi har lite ketchup krig o sånt hemma! ibland kan vi tillomed hälla mjölk på varandra! just nu är jag på gotland med min kusse Vince (Vincent), vi är hos min farmor och hon har 100000000 hundar... nej men hon har jätte många valpar (14 st) men hon ska behålla två, de är två kullar och hon behåller en från varje kull! hon äger mammorna till dom två kullarna och sen har hon en till liten hane som hon precis har köpt och sen har hon en hona som hon just nu försöker para med valparnas pappa! kullarna har samma pappa och hon satsar nu på en tredje kull med samma pappa! valparna är 75% chihuahua och 25% dvärgschnauzer och morsorna är 50 50, och pappan är 100% chihuahua. jag lägger upp bilder imorn, bye bye nu ska min underbara melle blogga, och skriva om henne!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0